Animatori petreceri / Zane ursitoare

Animatorii petrecerii sunt nelipsiti de la petreceri copii, locuri de joaca, scoli, gradinite, in parcuri, petreceri de firma, nunti si botezuri. Animatorii petreceri sunt deghizati in personajele preferate ale micului sarbatorit : un super-erou, o printesa, un print sau orice alt personaj din desene animate.

 

Animatorii copii au in program multe activitati prin care ii fac fericiti pe copii: jocuri, baloane modelate, pictura pe fata, masina baloane sapun, coregrafii, concursuri, spectacol karaoke copii, piese de teatru, etc.

 

Animatorii copii sunt cei care dau o pata de culoare evenimetului organizat pentru copii, sunt veseli si activi, au abilitatea de a comunica cu cei mici si transforma petrecerea de copii intr-un basm. Dupa preferinta pot fi unul sau mai multi animatori copii.

 

Zanele ursitoare sunt actrite profesioniste care creeaza o atmosfera de basm in functie de evenimentul organizat la care pot fi intalnite: botez, nunta, mot, turta etc. Zanele ursitoare sunt imbracate in tinute spectaculoase de printese, la care nu lipsesc baghetele lor fermecate, cu care presara praf magic pentru micutul sarbatorit. Fiecare zana ursitoare are propria vocatie si datorita acestui fapt micutul va primi daruri diferite, atat calitati cat si valori morale pe care ar trebui sa le aiba copilul.

 

Zanele ursitoare ofera un adevarat spectacol, au texte originale compuse pentru fiecare eveniment si vin cu toata dragostea in intampinarea micului sarbatorit.

 

Trimiteti cererea dvs si va vom contacta în scurt timp.

 

 

 

 

 

 
Animatori petreceri / Zane ursitoare

Our Clients

 • Partener
  Partener
  Partener
  Partener
  Partener
  Partener
 • Partener
  Partener
  Partener
  Partener
  Partener
  Partener