Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/impresaru/public_html/.includes/Less/config.php:1) in /home/impresaru/public_html/_template/layout.php on line 1

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/impresaru/public_html/.includes/Less/config.php:1) in /home/impresaru/public_html/_template/layout.php on line 1
Firme Organizari Evenimente
 • Firme Organizari Evenimente

  Postat de: Impresaru

  24 ianuarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  2597 Vizualizari

                   Impresaru.ro va  recomanda ca organizarea evenimentului sa inceapa cu minim 3 luni inainte de data programata pentru desfasurare, pentru ca acesta sa aiba succesul dorit.

                  Oricare ar fi evenimentul pe care doresti sa il organizezi: spectacol, concert, piesa de teatru, nunta, botez, petrecere privata, aniversare, sala de conferinte, eveniment corporate, eveniment business, prezentare de moda, petrecerea burlacitelor, petrecerea burlacilor, petrecere aniversara, expozitie, etc., sunt necesare anumite pregatiri, care pot fi impartite in mai multe etape.

                  Prima etapa este de explorare, in care notati tot ce credeti ca ar fi util si necesar evenimentului pe care doriti sa il organizati. Puteti lua notite de pe internet sau de la persoane care au organizat un eveniment asemanator. Cand considerati ca ati terminat aceasta etapa,  reciti-va  lista, pentru mici completari sau modificari.

                  Urmatoarea etapa este de planificare efectiva a evenimentului, in care se stabileste  data de desfasurare, bugetul alocat, locatia, in care se va desfasura evenimentul, furnizorii, se planifica activitatile necesare pana la ziua evenimentului si perioada in care se desfasoara.

                  O alta etapa este  de comunicare si promovare, in care se stabilesc participantii, se realizeaza invitatiile, se distribuie invitatiile si se promoveaza evenimentul organizat.

                  Urmatoarea etapa se desfasoara in ziua evenimentului, in care gazda sau o persoana delegata de aceasta, se va ocupa de intampinarea invitatilor.

                  Si ultima etapa este de evaluare dupa eveniment. Astfel, veti putea stabili punctele forte si punctele slabe ale evenimentului, pentru a va ajuta pe viitor, la urmatorul eveniment organizat.

                  Acestea sunt doar o parte din elementele principale, care ar trebui punctate in cadrul unui eveniment organizat.

                  Impresaru.ro  va recomanda sa apelati la serviciile de organizari evenimente, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa aiba rezultatul dorit. Intotdeauna este binevenit sfatul unor profesionisti si sunt un real sprijin, pentru cei care nu au toate cunostintele necesare sau experienta, in organizari de evenimente. Pe acest site veti gasi companii cu renume in organizari de evenimente, pe care Impresaru.ro le recomanda cu incredere.

                  Pentru intrebari si nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!

            

  1 Comentarii
  2597 Vizualizari

  Comentarii

  Gioni Nedelcu, 24 ianuarie 2016 23:56

  O idee extraordinară
  Felicitări pentru inițiativă
  Succes...!

  Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  1 comentariu 2597 vizualizari

Impresaru este solutia ta pentru orice eveniment artistic, evenimente corporate, evenimente private, evenimente business, evenimente team building.

Citate celebre

Est ex saepe percipit pertinacia, at molestie appareat usu. Cum natum libris id, no elit impedit intellegam vix. Ea sea timeam consequat. Mea solum persecuti et, ei sea elit nominati recteque, quot adipiscing est at.