Blog Impresaru.ro

 • Servicii Trust Media Organizari Evenimente

  Postat de: Impresaru

  11 februarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1319 Vizualizari

  Servicii Trust Media Organizari Evenimente
            Asadar, aici intalniti companii, firme si echipe de profesionisti precum: cameramani, fotografi, regizori, personal care se ocupa de montaje si producatori.  Acestia sunt bine instruiti si pregatiti in ceea ce priveste domeniul mass media, fiind capabili sa realizeze proiecte marete, filme de lung metraj, filme de scurt metraj, reclame publicitare, reclame radio, spoturi publicitare, sedinte foto, filme publicitare pentru lansarea unui produs, fotografii personale, videoclipuri, montajul unui film si multe alte servicii in acest domen ...
  Detalii
  0 Comentarii
 • Locatii Organizari de Evenimente

  Postat de: Impresaru

  10 februarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1614 Vizualizari

  Locatii Organizari de Evenimente
                Locatia evenimentului tau este primul lucru la care ar trebui sa te gandesti atunci cand esti pe punctul de a organiza o petrecere. Este reperul de la care trebuie sa incepi lungul proces de organizare al unui eveniment reusit din toate punctele de vedere. 
  Detalii
  0 Comentarii
 • Inchirieri Echipamente pentru Evenimente

  Postat de: Impresaru

  09 februarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1363 Vizualizari

  Inchirieri Echipamente pentru Evenimente
   Impresaru.ro a lansat o noua rubrica inclusa in domeniul organizarii unui eveniment privind inchirierea echipamentelor de scena, sunet, lumini, multimedia, efecte speciale, lumini de scena si inteligente, specialisti capabili sa va ofere de fiecare data cea mai buna solutie.
  Detalii
  0 Comentarii
 • Artisti si Solisti pentru Evenimente

  Postat de: Impresaru

  08 februarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1360 Vizualizari

  Artisti si Solisti pentru Evenimente
               Atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment un element important este intretinerea unei atmosfere de poveste. Acest lucru nu poate fi indeplinit atat timp cat evenimentul tau nu are un program artistic, muzical de exceptie. 
  Detalii
  0 Comentarii
 • Cum Organizezi un Eveniment?

  Postat de: Impresaru

  06 februarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1436 Vizualizari

  Cum Organizezi un Eveniment?
             Ei bine, un astfel de eveniment, fie nunta, botez, majorat, aniversare, o petrecere privata, lansarea unui produs sau de ce nu o prezentare de moda iti da mari batai de cap. Intr-adevar organizarea unui astfel de eveniment necesita timp si energie, de care foarte multi dintre noi nu dispunem. 
  Detalii
  0 Comentarii

Impresaru este solutia ta pentru orice eveniment artistic, evenimente corporate, evenimente private, evenimente business, evenimente team building.

Citate celebre

Est ex saepe percipit pertinacia, at molestie appareat usu. Cum natum libris id, no elit impedit intellegam vix. Ea sea timeam consequat. Mea solum persecuti et, ei sea elit nominati recteque, quot adipiscing est at.