Blog Impresaru.ro

 • Informatii organizari evenimente

  Postat de: Impresaru

  26 ianuarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1649 Vizualizari

  Informatii organizari evenimente
  Exista momente speciale in viata fiecaruia dintre noi pe care vrem sa le impartasim cu cei dragi noua si sa le marcam cu o petrecere de care toti sa isi aminteasca cu placere. Dar, pentru ca invitatii sa se bucure de o petrecere reusita, gazdele trebuie sa depuna eforturi considerabile. Toti cei care au avut de organizat o petrecere stiu ca organizarea unui astfel de eveniment iti consuma foarte mult timp si energie, iar gasirea tuturor furnizorilor este o activitate foarte stresanta. Desigur, poti apela la tot felul de organizatori, intermed ...
  Detalii
  0 Comentarii
 • Solist muzica lautareasca - Vali Vijelie

  Postat de: Impresaru

  25 ianuarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  2976 Vizualizari

  Solist muzica lautareasca - Vali Vijelie
  Vali Vijelie a venit la noi, la Impresaru.ro, pentru o viitoare colaborare cu site-ul nostru. Pe langa stabilirea termenilor de colaborare, timpul ne-a permis sa il cunoastem un pic mai bine, acesta ne-a povestit intamplari din vacanta lui din Mexic
  Detalii
  1 Comentarii
 • Firme Organizari Evenimente

  Postat de: Impresaru

  24 ianuarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  2388 Vizualizari

  Firme Organizari Evenimente
  Impresaru.ro va  recomanda ca organizarea evenimentului sa inceapa cu minim 3 luni inainte de data programata pentru desfasurare, pentru ca acesta sa aiba succesul dorit.
  Detalii
  1 Comentarii
 • Lansare site www.impresaru.ro

  Postat de: Impresaru

  24 ianuarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1766 Vizualizari

  Lansare site www.impresaru.ro
  Impresaru.ro a fost creat din dorinta de a sprijini atat companiile, cat si pe cei care doresc sa organizeze un eveniment, pentru ca acestia  sa economiseasca timp, bani si sa aiba rezultate maxime cu un efort minim. 
  Detalii
  0 Comentarii
 • Am lansat cea mai mare platforma dedicata artistilor si companiilor organizatoare de evenimente (private, corporate,business,team building) din Romania !

  Postat de: Impresaru

  22 ianuarie 2016

  Lasa un comentariu

  In Noutati

  1625 Vizualizari

  Am lansat cea mai mare platforma dedicata artistilor si companiilor organizatoare de evenimente (private, corporate,business,team building) din Romania !
  Ne bucuram sa fim noi, cei care aducem vestile bune. Dorim sa va informam ca am lansat platforma site-ului Impresaru.ro doar pentru dumneavoastra. Impresaru. ro este dedicat tuturor celor care doresc sa organizeze un eveniment, cat si celor care doresc sa faca parte din echipa, care se formeaza la organizarea unui eveniment. Cuvantul echipa nu a fost mentionat intamplator, ci datorita faptului, ca in spatele oricarui eveniment se formeaza un grup, format din personal specializat si bine organizat , care sa transforme evenimentul i ...
  Detalii
  1 Comentarii

Impresaru este solutia ta pentru orice eveniment artistic, evenimente corporate, evenimente private, evenimente business, evenimente team building.

Citate celebre

Est ex saepe percipit pertinacia, at molestie appareat usu. Cum natum libris id, no elit impedit intellegam vix. Ea sea timeam consequat. Mea solum persecuti et, ei sea elit nominati recteque, quot adipiscing est at.