Narcisa Moisa

Premium Recomandat

Narcisa Moisa s-a nascut pe 18 iulie 1990 in Botosani si a ajuns cunoscuta prin cantec si cu ajutorul vocei sale impresionante. Provine dintr-o familie de lautari, cel mai cunoscut fiind Costel Moisa, unchiul lui Cristian Moisa, tatal Narcisei. Costel Moisa a fost cel care a înfiinţat Ansamblul “Trandafir Moldovenesc”, ce ulterior a luat numele de “Rapsozii Botoşanilor”.
“Unchiul nostru ne-a iniţiat în muzică. Eu cant de cand aveam cinci ani. Am atestat de liber profesionist categoria I la orgă pentru muzică uşoară. Fratele meu, Sergiu, cantă şi el la orgă, dar şi ca solist”, a dezvăluit in urma cu doi ani Cristian Moisa, pentru Evenimentul.
Se consideră un om împlinit. Arta lăutărească s-a transmis din generaţii, în generaţii. Narcisa, unicul copil i-a călcat serios pe urme, ba chiar îl şi întrece.
A jucat in telenovela “Inima de tigan”, unde a interpretat rolul unei canterete la carciuma. “M-am acomodat foarte repede cu cei de la filmari. Toata lumea e foarte sociabila. A fost o placere sa o vad pe doamna Flacarica si pe domnul State”, a declarat Narcisa pentru postul Acasa TV.

Cea mai cunoscuta piesa: Tigane tu ai amanta
Una din cele mai cunscute piese ale Narcisei este “Tigane tu ai amanta”, melodie ce a strans peste 2 mlioane de vizualizari pe YouTube. Usor, usor, Narcisa, a inregistrat zeci de piese cu diferiti interpreti, printre care Babi Minune, Alex de la Orastie, MR. JUVE si mult altii.