Paul Fantezie

Premium Recomandat

Un artist cu greutate
Muzica este un stil de viata, si o meserie plina de satisfactii, si totusi nu toti suntem facuti pentru aceast lucru. La noi in tara avem o multime de artisti care mai de care mai apreciati, si care ne incanta cu diverse genuri muzicale fiecare apreciata si ascultata de cineva.
Dupa o simpla cautare pe internet vom gasi o multitudine de artisti, cu voci minunate, cu melodii care inevitabil iti raman in minte si te fac sa le reasculti sau pe care le fredonezi cand te astepti mai putin.
Un artist cu greutate si cu o voce uimitoare este si Paul Fantezie, intrebare de pe buzele tuturor este cine este acest Paul Fantezie, numele sau adevarat fiind Pirvu Paul, imbratiseaza aceasta cariera la varsta de 12 ani, cantand pentru prima data la un eveniment privat unde ii impresioneaza pe cei prezenti cu talentul sau. Cunoscut si apreciant de romanii din afara, in anul 2012 canta pentru o comunitate de concetateni plecati peste hotare in Las Vegas ajungand la inimile acestora prin intermediul versurilor sale minunate dar si a vocei sale calde.
Se face remarcat prin intermediul primei sale piese - Magdalena - si astfel ajunge sa fie contactat de diversi artisti pentru colaborari de pe urma carora iau nastere piese cu priza la public, apreciate si ascultate indiferent de cat timp au fost lansate.
Intr-o simpla cautare pe internet veti gasi aceste colaborari, printre care se numara si cele cu Adrian Minune, Vali Vijelie, Florin Salam si alte nume din industria muzicala.
Paul Fantezie este un artist cu o voce minunata, care isi pune sufletul in muzica lui, si asta se vede cu usurinta in fiecare piesa de-a acestuia, indiferent de este o colaborare sau nu, artistul doreste sa multumeasca publicul sau si de aceea nu declara un proiect finalizat pana cand nu este cu adevarat multumit de rezultat.