Rudy Ploiesteanu

Premium Recomandat

RUDY PLOIESTEANU

 Nascut pe 24 februarie 1978 la Ploiesti .

Provine dintr-o familie de oameni simpli, mama sa fiind casnica iar tatal sau sofer. Datorita talentului descoperit de el insusi la varsta de 13 ani, cand a pus mana pe o chitara si a descoperit singur sa notele, iar de dragul acestui instrument care l-a ajutat sa descopere cateva note muzicale s-a apucat sa cante .La 17 ani a cantat prima data in fata mai multor persoane, la o nunta si ne spune el "a fost cea mai frumoasa zi din viata mea si atunci am simtit ca Dumnezeu mi-a facut cea mai mare bucurie din viata mea - de a canta (cea mai mare pasiune a mea). Pentru ca atunci cand sunt apreciat de lume, atunci am mai multa incredere in mine; nu banii ma bucura, ci doar cand stiu ca ajung la sufletul oamenilor.

In 2007 inainte de Pasti "Iepurasul a fost foarte bun cu mine, indeplinindu-mi dorinta de a intra in Formatia De Aur - Dan Bursuc si de atunci viata mea sa schimbat in totalitate din toate punctele de vedere .

Intr-o buna zi, mi-am luat inima in dinti, si m-am hotarat sa-l contactez telefonic pe domnul Dan Bursuc. Am sunat, mi-a raspuns si m-am prezentat si l-am intrebat daca ma poate asculta si pe mine, la care domnul Dan m-a pus sa cant ceva la telefon iar eu i-am cantat o melodie de dragoste, care imi este mie draga, facandu-i o impresie placuta (cel putin asa cred eu); dupa care a ramas sa vin la Bucuresti. Am venit si ... uite-ma !"

In prezent Rudy Ploiesteanu pregateste surprize pentru fanii sai .