Formatia Sorinel Pustiu - Muzica Lautareasca de calitate pentru Evenimente

Premium Recomandat

"La varsta de 3 ani am avut taierea de mot si am avut placerea de a cunoaste unul din instrumentistii care ne-a cantat la acel eveniment. Acel domn maestru al acordeonului le-a sugerat parintilor mei ca ar fi mai bine sa-mi cumpere si mie un acordeon ca nu se stie ce ar putea sa se intample mai cu seama ca acel instrument nu mi se impunea, ci il placeam eu. A doua zi parintii mei impreuna cu bunicul meu mi-au cumparat un acordeon si datorita acelui cadou si placerii mele de a canta, ani m-am putut evidentia printre titanii de muzica lautareasca si de petrecere.

In cateva cuvinte vreau sa va aduc la cunostinta etapele evolutiei mele muzicale. Sustineam toate serbarile scolare pana cand intr-una din zile mi s-a solicitat prezenta la un eveniment unde am cantat 7 ore cu 4 pauze a cate 10 minute. Dupa acel eveniment au urmat multe altele.

Sorinel Pustiu produce cea mai buna muzica pentru petreceri si evenimente speciale

Sorinel Pustiu la varsta de 16 ani a avut prima lui inregistrare audio la Studioul Zainea, unde a cantat melodii alaturi de cel mai in voga artist la acel moment, domnul Neluta Neagu. A avut un succes de nu-i venea a crede nici lui, nici parintilor lui. Sorinel Pustiu a avut o forta de raspandire fiind vorba de tiraj pe vremea cand nu exista internet. Mai tarziu a facut o formatie a lui si facea repetitii la el acasa. Dupa un an de zile ma aflam la Eforie Sud unde am cantat la o terasa pe faleza, iar spre norocul meu am fost audiat de Florin Petrescu, actualul actor din grupul de comedie "Vacanta Mare". Pe atunci era cel mai bun si cunoscut organizator de spectacole. Tot atunci mi-a propus sa mai raman pe litoral doua luni de zile.
Am acceptat si la finalul sezonului am plecat in turneu in tara de aici lengandu-se multe altele.

Astfel am ajuns sa-mi scot album singur pe piata, urmat de selectii si concerte. Si mai mult de atat in momentele potrivite am ambitia de a ma mentine in top cu noutati.

Va pup pe voi toti, fanii mei si va voi face numai melodii pe masura asteptarilor"