Malyna si Taraful "Canta Lautare"

Premium Recomandat

            Cunoscuta de public sub numele de Malyna, Madalina Paunel este o tanara solista din zona Vrancei , extrem de cunoscuta datorita melodiilor sale si talentului sau muzical. A terminat liceul de arta din Focsani, apoi a venit la Bucuresti, unde a avut ocazia sa intalneasca promotorul multor artisti de muzica de petrecere, Dan Bursuc care a luat-o sub aripa lui protectoare. Pe langa melodia "Linistea ta as vrea" cantata alaturi de Danut Ardeleanu si devenita hit, Malyna se poate mandri cu numeroase melodii, din care putem aminti "Cucule pasare mândra" si " Drumul vieții ne desparte".

             Malyna urmeaza "Scoala de Arte, Muzica si Traditie Dan Bursuc" unde se bucura de indrumarea unor oameni profesionisti, iar in prezent este angajata la casa de discuri Roterra Music. In timpul liber ii place sa citeasca, sa se plimbe si chiar sa gateasca. Malyna canta muzica de petrecere si ofera o repertoriu bogat de melodii, personalizat in functie de evenimentul organizat la care participa: nunta, botez, zile aniversare, etc. 

             Aceasta este o persoana energica si ambitioasa, care reuseste de fiecare data sa aduca zambetul pe chipul celor care participa la evenimentul organizat si intretine atmosfera prin vocea ei minunata. Datorita pasiunii pentru muzica reuseste de fiecare data sa incante publicul si este tot mai solicitata in cadrul evenimentelor organizate, fiind o prezenta vie, plina de energie si voie buna.