Roxana Sava si Taraful "SPRITUL RECE"

Premium Recomandat

            Roxana Sava canta inca de la varsta de 10 ani. Sprijinita de familia si fratele ei, a ajuns la primul ei concurs de muzica populara "Vreau sa fiu vedeta", unde a fost si premiata. Asa a descoperit cat de mult ii place sa cante si mai ales, cat de mult ii plac concursurile de muzica. A participat la numeroase concursuri de folclor, pe care le-a castigat de foarte multe ori si datorita aparitiilor Tv a ajuns foarte cunoscuta. La varsta de 14 ani, impreuna cu orchestra Ansamblului Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu", a lansat primul album muzical intitulat "Din Horodniceni rasuna".

           Aceasta a terminat specializarea -canto popular la Scoala Populara de arte "Ion Irimescu" din Suceava, cu nota 10, apoi a venit la Bucuresti. Roxana Sava vorbeste cu mare entuziasm despre Dan Bursuc. "Am avut marele noroc sa il intalnesc pe domnul Dan Bursuc intr-un moment cheie din viata mea. Simteam ca nu imi gasesc locul in aceasta lume a muzicii, insa dansul mi-a oferit echilibrul care imi lipsea. Am inceput cursurile -Scolii de Arte, Muzica si Traditie Dan Bursuc si sunt deplin multumita sa ma regasesc printre acesti oameni minunati. Domnul Dan Bursuc, pentru mine a fost omul potrivit la locul potrivit. La scurt timp am fost angajata la casa de discuri Roterra Music".

            Roxana Sava canta folclor autentic, are un repertoriu vast de melodii si este des intalnita la nunta, botez, petreceri private, zile aniversare si alte evenimente organizate unde prin prezenta si talentul muzical pe care il are, incanta publicul si intretine atmosfera. Roxana este o persoana ambitioasa, dedicata muzicii si principala ei motivatie este bucuria publicului spectator, iar in cadrul oricarui eveniment organizat devine sufletul petrecerii, datorita pasiunii cu care canta.