Taraful George Urziceanu

Premium Recomandat
In ultimii ani s-a remarcat un interes crescut privind muzica buna,muzica de calitate! Taraful George Urziceanu abordeaza orice gen de muzica…de la jazz si caffe concert pana la muzica Populara! Cu solisti si instrumentisti de mare valoare, maestrul George Urziceanu a stiut intotdeauna sa aiba o colaborare de exceptie, concertand atat in tara cat si peste hotare cu artisti consacrati si realizand peste 70 de albume.
 
S-a nascut in orasul Pitesti facand parte dintr-o familie de artisti de prestigiu! Studiaza vioara, “regina instrumentelor” de la varsta de 5 ani, un instrument foarte greu la care nu a fost tentat sa renunte niciodata !a urmat liceul de muzica Dinu Lipatti din Pitesti si in cele din urma conservatorul! Isi doreste sa duca mai departe numele si traditia familiei si nu se opreste aici. George Urziceanu a dat nastere tarafului cu acelasi nume scopul sau fiind sa ofere oamenilor tot ce a adunat in acesti ani de studiu si experienta iar din evenimentele dumneavoastra sa faca unele de neuitat!
 
Colaborarea cu Oana si luiza, surorile Popescu, gemene fiind, a facut ca imaginea tarafului sa fie “mai altfel” decat cele existente pe piata muzicala! Ele vin din judetul Giurgiu dintr-o localitate frumoasa cu nume predestinat “Valea Dragului”. Dragostea pentru cantec, pentru copilaria frumoasa petrecuta acolo la tara si le-a determinat sa evolueze profesional!
 
Au urmat cursurile liceului de muzica Dinu Lipatti din Bucuresti la care astazi, Luiza este profesor de canto-popular, si mai apoi conservatorul. Dupa absolvirea facultatii, Oana i-a devenit sotie maestrului George Urziceanu ceea ce a facut ca colaborarea lor sa fie mai intensa! Au realizat melodii impreuna, dar si cu artisti consacrati!
 
In prezent, cu ambitie lucreaza la acest proiect , “Taraful George Urziceanu”, alegerea perfecta pentru orice eveniment !!!