Taraful Silvian Voicu

Premium Recomandat

Silvian Voicu :

Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti provine dintr-o familie de mari muzicieni silvian-voicu cu o traditie de peste 150 ani.Primii pasi muzicali i-a facut la numai 5 ani sub indrumarea tatalui sau Cornel Voicu.
La 7 ani incepe studiile la pian la liceul de muzica Dinu Lipatti, urmand mai tarziu sa inceapa studiile la instrumentul care l-a consacrat, clarinetul.
La 12 ani a debutat in orchestra Ciobanasul mai tarziu trecand la ansamblul de profesionisti “Doina Bucurestiului” sustinand spectacole in tara si peste hotare alaturi de mari artisti ai Romaniei.Este cunoscut pe piata muzicala ca fiind unul dintre cei mai buni clarinetisti din Romania, aceasta titulatura dobandind-o in toti acesti ani la numeroasele evenimente la care a participat ,pe care le-a organizat colaborand cu solisti de renume din toate genurile muzicale .
Astazi , Silvian Voicu, este managerul propriului taraf si in numai 3 ani se numara printre primele orchestre din Romania.

 

Geanina Voicu Pandelescu :

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti .Este fiica virtuosului timbalist Costel Pandelescu, bunicul ei fiind celebrul acordeonist Vasile Pandelescu. Acesti doi mari muzicieni stau la baza initieri ei in muzica :
la 7 ani a inceput studiile la pian la liceul Dinu Lipatti din Bucuresti
la 12 ani a continuat studiile la nai ,aceasta dorinta fiind a tatalui ei care pe atunci dar si in prezent canta alaturi de marele maestru Gheorghe Zamfir .
la numai 16 ani a lansat propriul album care a fost realizat alaturi de bunicul si tatal sau.
In toti acesti ani Geanina a participat la numeroase festivaluri de cele mai multe ori obtinand premiul intai ,printre ele se numera si FestivalulFanica Luca” la care a obtinut locul intai .
Geanina Voicu Pandelescu a sustinut spectacole, concerte pe cele mai importante scene ale Romaniei, in 2003 find invitata la “Cerbul de Aur” alaturi de orghestra “Lautarii din Chisinau”.
Din 2003 pana in 2012 a sustinut numerose spectacole si concerte atat in tara cat si pe marile scene ale lumii!

 

Cornel Voicu :

Provine dintr-o familie cu o traditie muzicala impresionanta ,unde inclinatia Cornel Voicu catre muzica este o mostenire de familie, tatal sau ,Costel un mare timbalist care la randul lui face parte din celebra familie Visan : Niculae Visan, Marian Visan, George Visan,Marin Arghir.
Cornel Voicu a inceput studiul muzical la varsta de 6 ani sub atenta supraveghere a tatalui sau , dar si a profesorului Vasile Boboaca, un mare violonist si un adevarat mentor!
La numai 12 ani face parte din ansamblul de profesionisti “Dunarea Calarasi”, urmand ca peste 3 ani sa ia contact cu scenele din Europa.
A sustinut spectacole in Cehia, ,Olanda,Ungaria iar mai tarziu este propulsat la ansamblul Radio din Bucuresti
Dupa cativa ani petrecuti in orchestra Radio ,impreuna cu tatal sau, formeaza Ansamblul Semanatoarea unde Cornel Voicu este dirijor, avand sub bagheta artisti de renume.
Au sutinut spectacole in Franta, Germania, Turcia, Spania etc.
De curand Cornel Voicu a facut parte din Orchestra Nationala Gheorghe Zamfir, iar azi iata canta alaturi de fiul sau ca impreuna sa duca mai departe aceasta traditie straveche cu care nu toata lumea se poate mandri.