Laura Vass

Premium Recomandat
        Am cântat de mic copil dar la 16 am intrat pt prima data intr-un studio. Părinții mei si-au dorit sa devin avocat sau sa ma indrept spre relații internaționale pt ca au văzut ca pot, de aceea s-au împăcat putin mai greu cu muzica dar m-au sprijinit întotdeauna.
       Pe Dan Bursuc l-am cunoscut datorită curajului meu copilaresc. Se întâmpla intr-o seara unde ma aflam cu mai mulți prieteni la unul din ei acasă si ascultam muzica iar eu ma tot uitam pe un cd cu Sorin Copilul de Aur de pe care am luat numărul lui Dan si l-am sunat in acel moment fără sa fiu sigura ca numărul ii aparține, imi erau greu sa cred ca si-ar publica un nr personal. Spre bucuria mea era chiar el! M-a pus sa-i cant la telefon după care m-a chemat sa ma cunoască la Bucuresti. Am venit cu mama la el in studio. Imi aduc aminte ca mama reușise sa-i facă o impresie frumoasa lui Dan,după care am rămas sa lucram ceva in studio ca sa-mi cunoască potentialul. Intr-un cuvânt minunea s-a produs. Dan ma vroia cu toate ca eram o eleva care inca mergeam la liceu si aveam mult de muncit in privința muzicii.
        Da, m-am născut in Vaslui si provin dintr-o familie mare de negustori. Părintii mei au avut grija sa ne dea o educație frumoasa mie si fratelui meu. Am avut cea mai frumoasa copilărie si ma mândresc cu asta, am un frate cu un caracter extraordinar si niște părinți iubitori.
         E adevărat. Piesa care m-a consacrat este " buzele tale, doua petale". Imi amintesc cu drag de filmul " inima de tigan" in care asta era melodia preferata a lui State personajul cel mai spumos si mai amuzant din telenovela. De câte ori se certa cu nevastasa Flacăra sau era fericit își punea melodia asta pe telefon si o asculta sa-si aline sufletul.Aceasta melodie este un șlagăr al manelelor.
        Duetul de Aur alături de Copilul de Aur este un concept extraordinar  realizat de Dan chiar de la începuturile mele. Acest debut m-a ajutat foarte mult deoarce interactiunea noastră pe scena este foarte buna. Interpretările ulterioare erau inevitabile cum ca noi am fi împreuna  ca am avea o relație de dragoste, dar nu a fost asa. Suntem buni prieteni si atat. 
       Tocmai aici este intersant! S-a creat o confuzie de nume. Mai exact relația mea de dragoste a fost cu un coleg din formație pe care il chema tot Dan. Dar eu cu Dan Bursuc nu am avut alta relație decât cea profesională.
In acest moment nu am nicio relație de dragoste.
        Toata lumea imi stie povestea mea.o iubire cu năbădăi. Eu am iubit un barbat care era însurat  pentru asta eu am renunțat sa mai cant o perioada. Am trecut prin multe peripetii in aceasta relație timp de 7 ani. Cu toate astea S-a terminat in condiții normale si amicale.
        Eu am fost un copil mai retras, mai timid nu am pana sa-l cunosc pe Daniel nu m-au intersat Baietii pt ca eu am fost foarte atrasa de scoala. In afara de asta am avut mulți verișori lângă mine in copilăria mea si toate distracțiile mele, daca pot sa spun asa, le făceam împreuna cu ei. Nu era loc de indragosteli, ma simțeam foarte bine cu ei.
        Avand in vedere ca eu am renunțat la muzica pentru dragoste dupa 2 Ani de activitate, nu am apucat sa simt cu adevărat gustul banilor asa încât sa pot realiza cevadin ei. Eram începătoare. Dar câștigam destul pentru a ma întreține in București si pentru a-mi face mici plăceri însemnând haine, bijuterii etc.
        M-am stabilit in Londra pt 3 ani sa-mi continui liceul si sa ma linistesc sufleteste. Timp in care am si muncit ca sa pot sa mi ocup timpul cât mai mult chiar daca de cele mai multe ori m-a ajutat fratele meu Marco.
        Pasiune mai mare decât muzica nu am dar am multe preocupări. Ce imi place iarăși foarte mult e sa cochetez cu actoria, iar de câte ori am timp deschid Televizorul si ma documentez in multe domenii de exemplu istorie, astrologie, pe canalele Discovery.
        Admiratorii si fanii mei ma găsesc cel mai repede pe Facebook iar asa imi pot rezerva dreptul de a împiedica astfel de situații problematice. Dar pana acum nu am avut probleme de genul asta. Le-am câștigat respectul fanilor mei si pt ca postez destul de mult din activitatea mea de zi cu zi si ei au o reacție foarte buna drept pt care le multumesc inca o data pt sprijinul si susținerea de care imi dau dovada in fiecare moment petrecut cu ei in spectacole si peste tot. 
        Nu am nicio operație estetica pana in acest moment dar nu se stie pe viitor. Ma gândesc la un implant mamar. Buzele mele chiar nu au nevoie de ajustări imi plac asa cum sunt  " ca doua petale".