Nicu Elvis

Premium Recomandat

   Bibliografie Bacau Niculae

   Bacau Niculae cunoscut sub numele de scena '' Nicu Elvis '', s-a nascut la Bucuresti pe data de 2 Februarie in anul 1967.Provine dintr-o familie numeroasa cu foarte multi artisti ,avand de unde sa mostenesca talentul ducandu-le cu mandrie numele mai departe (bunicii din partea mamei sale au facut parte din ansamblul Voicu ,unul din cel mai renumit la aceea perioada,iar bunicii din partea tatalui au facut parte din echipa renumitului interpret de muzica de petrecere lautaresca Faramita Lambru),parintii sai fiind la randul lor solisti de muzica usoara.

   Tanarul baiat Bacau Niculae vazandu-si parintii si bunicii mereu in central atentiei cantand si cu voie buna,a inceput inca de la o varsta frageda sa cocheteze cu lumea muzicii scotand in evident talentul care ii curgea prin vene de generatii intregi.Parintii sai observand taletului fiului lor s-au decis sa-l inscrie la scola de muzica pentru a-si perfectiona talentul. Prima oara a fost luat sub sanul familiei si a urcat pe scena alaturi de acestia la diferite evenimente care aveau loc,nunti botezuri, aniversari etc.

   Primul sau debut a avut loc la varsta de 15 ani,alaturi de nume mari ale lumi muzicii la aceea vreme, ca solistul Toni Iordache si Ghita Coada.Mai tarziu la varsta d 17 ani, formadu-si propiul sau nume a urcat pe scena ca solist de muzica lautareasca si a cantat la Restaurant Bucur. A cantat pana la inrolarea in armata la varsta de 20 de ani,urmand o alta perioada frumoasa din viata sa. Chiar daca a urmat o perioada mai grea din viata sa ,tanarul interpret a stiut cum sa treaca peste acesta prin felul sau pozitiv si mereu carismatic prin cele mai grele situatii. Modelul sau a fost Elvis Presley datorita infatisarii pe care a incercat pe cat posibil sa-I semene.

   Interpretul marturiseste: Incercam sa-l copiez intru-totul ,de la coafura, tinuta,gesturi ,mimica si mai ales ii interpretam piesele sale care la avea vreme erau in mare voga.In armata am reusit chiar sa-mi formez o formatie,alaturi de cativa colegi insa nu a tinut foarte mult ,deoarece a urmat perioada de instructive timp de 3 luni la Campulung Muscel unde ne am separate. Dupa terminarea armatei am revenit la Bucuresti unde am cantat in "Fanfara".

   Prima cantare care i-a adus succes atat profesional cat si material a fost la Restaurant Bucur.De atunci a urmat o frumoasa colaborare cu distinsa doamna Panseluta Firaru si sotul acesteia Marian Stefan la renumite locatii din aceea vreme.A cantat alaturi de acestia la renumitul Hotel Bulevard pe vremea lui Nicolae Ceausescu,iar inainte de revolutie la restaurantele cele mai prestigioase Hanul lui Manuc si Rapsodia . Revolutia la gasit facand cea ce stia cel mai bine,cantand la Hotel Bulevard .

   Dupa neagra perioada a revolutiei a fost solicitat sa cante la Restaurant Niki Scorpion, a carui propietar fiind omul de afaceri NIKI PAUN presedinte al Partidei  RROMILOR, o perioada de 10 ani. Dupa anul 2000 a cantat la Marul de Aur si cel mai adesea la "Liviu si Raluca" un cunoscu restaurant a acelei vremi. Apogeul carierei sale avea sa-l cunosca abea dupa 20 de ani de munca si talent,in restaurantul lui Niki Paun,unde se faceau emisiuni despre Caravana Rromilor de 2 -3 ori pe saptamana si se difuzeau pe singurele posturi de televiziune TVR 1 SI TVR2. Aparand foarte des pe micile ecrane a devenit foarte cunoscut si apreciat de toata lumea.

   O alta perioada frumoasa a vietii sale a fost cea in care a fost solicitat sa cante peste granitele tarii noastre. A cantat si incantat oameni de pretutindeni ( a cantat in toata Europa in comunitati de rromi,la diverse evenimente private,nunti.botezuri,aniversari,petreceri tematice etc).cea mai mare perioada a stainatatii a petrecut-o in Germania , orasul Offenbach timp de 6 luni la cel mai faimos local pentru romani stabiliti acolo La mama acasa.Intors in tara a cantat o lunga perioada de timp la prietenul sau Bebe in restaurantul pe care il detinea. In prezent canta la petreceri organizate ,spectacole si la cel mai invoga restaurant al mometului La Mia Musica, fiind solistul principal al acestui club.

   Bacanu Nicolae este un interpret consacrat,cu o mare experienta in spate si cu un talent greu de egalat in zilele noastre. Echipa Impresaru.ro vi-l recomanda cu drag pentru a avea cele mai frumoase si autentice petreceri romanesti,cu multa voie buna si distractie pana in zori,lasandu-va cu amintiri pe care le ve-ti atasa in albumul sufletului.