Sorinel Copilul De Aur

Premium Recomandat

Sorin Cristian Alecu , cunoscut sub pseudonimul de Sorin Copilu de Aur. S-a nascut intr-o familie saraca si numeroasa pe 24 Februarie 1990 in satul Frumusani judetul Calarasi.
Sorin a debut in anul 2003.
Succesul obtinut i-a permis dupa un an de activitate sa isi intretina parintii si cei sase frati . Mai tarziu s-a stabilit la Resedinta compozitorului si producatorului Dan Bursuc .
A sustinut concerte in orase ale Romaniei si mai tarziu in Europa .
Din repertoriul interpretului se cuvine a fi amintite piesele “Ce rost au zilele mele “ , “M-am indragostit de tine “ , “Viata mea fara tine n-are rost “ .
In anii 2005-2006 Sorin a inregistrat un numar de piese alaturi de solista Laura Vass , formand Duetul de Aur , mimand prin versuri si videoclipuri un cuplu de indragostiti .
Doua mari hit-uri ale acelei perioade “Suntem doua briliante “ si “Nu vreau banii tai “ .
In luna mai 2008 s-a lansat filmul de lung-metraj “ Poveste de cartier “ in care Sorin joaca rolul principal . Pelicula find primul musical romanesc .
In película joaca alaturi de mari actor Florin Calinescu si Madalina Ghitescu .
In iunie 2008 solistul a lansat primul material discografic in duet cu fratele sau Adi de Adi , cei doi intitulandu-se Fratii de Aur . Cele mai apreciate piese ale acelei vremi fiind “Cand e frate langa frate “ si “ Noi nu ne-am nascut bogati “ .
In prezent Sorin Cristian Alecu este cel mai bun cantaret de manele din Romania.