Organizare evenimente team building

Ce este un team building?
                Termenul de ''team building'' a fost introdus in tara noastra odata cu marile companii care au dorit sa-si formeze echipele, sa le descopere  si sa le evalueze, in alte circumstante decat cele din cadrul unui birou. ''Team building'' inseamna ''construirea unei echipe''  si este un proces de dezvoltare si motivare a unui grup astfel incat sa ajunga o echipa.

                Pentru angajati reprezinta un timp de calitate petrecut alaturi de colegi, in care se cunosc mai bine atat pe ei cat si pe ceilalti,  isi dezvolta abilitatile necesare pentru lucru in echipa si  gasesc cea mai buna cale de cooperare si comunicare, intr-o atmosfera placuta.

 

Care este scopul unui team building?
                Scopul unui team building este ca angajatii sa inteleaga ca fac parte dintr-un grup, ca sunt in stransa legatura cu  ceilalti si impreuna isi pot descoperi potentialul.

 

Care sunt beneficiile unui team building?
                Aceasta intalnire de tip team building  imbunatateste comunicarea intre membrii echipei, duce la cresterea nivelului de responsabilitate, dezvolta increderea de sine si abilitatea de rezolvare a conflictelor, reduce stresul, creste sentimentul de apartenenta la un grup, consolideaza echipele, creste productivitatea si calitatea serviciilor oferite.

 

Ce presupune un team building?
                Acesta presupune un set de activitati outdoor (cele in aer liber) -reprezentate prin diverse jocuri de echipa sau exercitii individuale, in care se urmareste evolutia grupului sau a fiecarei persoane si cele indoor -care se petrec intr-o sala de conferinta unde participantii sunt pusi sa reactioneze la situatii imaginare.

 

 Ce recomanda Impresaru?
                Impresaru va recomanda servicii de organizare evenimente, inchiriere echipamente, trust media,  locatii recomandate , agentii de recrutare/servicii de catering si artisti, cu o accesare foarte simpla pe pagina noastra.

 

                Pentru informatii suplimentare nu evitati sa ne contactati!