Impresaru.ro va ofera o gama larga de servicii, la baza carora se afla un personal calificat, tehnologie si echipamente de ultima generatie, produse de calitate si locatii de vis ideale pentru nunti, botezuri, petreceri private, spectacole, concerte, petreceri de burlacite, petrecerea burlacilor si alte evenimente organizate, pentru ca acestea sa devina un adevarat succes.

 • PR si Publicitate

  PR si Publicitate PR si Publicitate

  Relatii Publice, Publicitate si Promovare pentru dumneavaoastra, aceste servicii sunt menite sa creasca publicul target al subiectului si prin aceasta sa creasca tot o data si succesul brandului.

 • Firme Organizari de Evenimente - Servicii complete

  Firme Organizari de Evenimente - Servicii complete Firme Organizari de Evenimente - Servicii complete

  Oferim servicii de organizari evenimente publice si artistice impreuna cu suportul tehnic si logistica necesara pentru realizarea oricarui tip de eveniment personal sau bussiness.

 • Impresariat artisti

  Impresariat artisti Impresariat artisti

  Serviciile de impresariat oferite de compania noastra, prezinta cel mai mare grad de incredere pentru artistii in prag de lansare cat si pentru artistii de renume din tara noastra.

 • Inchiriere Echipamente

  Inchiriere Echipamente Inchiriere Echipamente

  Chiar si fara echipa noastra logistica puteti beneficia de cele mai inalte standarte pentru echipamente si elemente de decor pentru evenimentele dumneavoastra.

 • Locatii Recomandate

  Locatii Recomandate Locatii Recomandate

  Aici veti gasi o lista bogata in locatii cu renume sau locatii noi si fresh pentru a va hosta evenimentele importante, cat si evenimentele discrete, gandite special pentru mediul privat si intim.

 • Trust Media / Foto-video

  Trust Media / Foto-video Trust Media / Foto-video

  In cadrul oricarui eveniment organizat este necesara o echipa de cameramani, echipa de fotografi, operator lumini si sunet.

 • Agentii recrutare personal / Servicii de catering

  Agentii recrutare personal / Servicii de catering Agentii recrutare personal / Servicii de catering

  In cadrul unui eveniment organizat intotdeauna este nevoie si de personal calificat: barman, ospatar, bucatar, cofetar, bellboy, garderobier, hostess, etc.

 • Designeri Vestimentari / Bijuterii

  Designeri Vestimentari / Bijuterii Designeri Vestimentari / Bijuterii

  Pe langa talentul si cunostintele, dobandite in cadrul unei scoli de specialitate, Designerul Vestimentar, este o persoana cu o imaginatie bogata, precizie si gandire independenta.

 • Aranjamente Florale

  Aranjamente Florale Aranjamente Florale

  Aranjamentele florale sunt alese pentru momentele importante din viata, acestea fiind o adevarata opera de arta, reprezinta pata de culoare din cadrul evenimentului organizat si produc senzatie prin frumusetea lor desavarsita.

 • Limuzine de lux / Diverse servicii

  Limuzine de lux / Diverse servicii Limuzine de lux / Diverse servicii

  Limuzinele de lux sunt prezente la evenimentele deosebite si momentele importante din viata, care trebuiesc sarbatorite fastuos, pentru a fi amintite cu placere toata viata.