Fratii Stanciu Band

Premium Recomandat

             Fratii Stanciu Band o orchestra deosebita, pentru un eveniment special din viata dumneavoastra! In acest band se disting cei trei frati STANCIU, urmasi ai marelui violonist TUDOR PANA. Provenind dintr-o familie de muzicieni cunoscuti si apreciat pe plan national si international , cei trei frati au infiintat orchestra FRATII STANCIU BAND .
           PEPICU STANCIU violonist si totodata managerul formatiei este urmat indeaproape de cei doi clarinetisti de exceptie BEBE si GEORGIAN STANCIU, care impreuna cu ceilalti componenti ai orchestrei au participat la diferite evenimente mondene, receptii, coktail-uri, onomastici, privat party, evenimente corporate si nu in ultimul rand nunti si botezuri.

    
     FRATII STANCIU BAND o formatie de muzica pentru o nunta de vis

 

 FRATII STANCIU BAND se disting prin abordarea numeroaselor genuri muzicale, un repertoriu foarte diversificat ce poate cuprinde: muzica de ambianta, cafe-concert (valsuri,tango), jazz, evergreen's, folclor stilizat romanesc, muzica de petrecere. Orchestra este formata din zece muzicieni, instrumentisti de exceptie, toti facand parte din topul muzicienilor de gen din Romania. Orchestra FRATII STANCIU BAND a colaborat cu diverse Ball-room-uri, lanturi hoteliere si diverse alte locatii de top primind aprecieri pentru prestatia, tinuta si seriozitate.

         Acest lucruri a facut ca aceasta orchestra sa fie solicitata si peste granitele Romaniei, pentru diferite private-party-uri si festivaluri. O foarte buna colaborare au avut si au cu: Aristrocrat Event's Hall, Sollange Ballroom, Palatul Mogosoaia, Militari Ballroom, Quattro Stagione Event's Herastrau, J.W.Marriott,  Hilton, Intercontinental .

             Daca doriti ca si evenimentul dumneavoastra sa aiba un real succes si pe plan muzical puteti contacta liderul formatiei PEPICU STANCIU .