Stefania Calofir

Premium Recomandat

Nascuta toamna pe 21.09.1980 Stefania a fost inzestrata cu o voce puternic expresiva si un timbru vocal inconfundabil. Urmand cursurile liceului de muzica Dinu Lipatti Bucuresti sectiunea violoncel, descopera placerea de a canta, luand in paralel cursuri de canto.Proaspat absolventa se pregateste sa cucereasca marile scene ale lumii astfel urmand turnee lungi in intreaga lume acumuland o impresionanta experienta artistica.Petrece astfel cinci ani in China performand alaturi de mari artisti cu un proiect de pop chinezesc in cele mai importante orase al Chinei si nu numai: Hong-kong, Beijing, Shang-Hai, Dalian.

In anul 2012 Stefania Calofir a cucerit tarile Balcanice (Bulgaria, Serbia, Grecia) cu piesa " Paeea Pa" avand sprijinul casei de productie "Diapason records" care s-au ocupat de proiect pe parcursul intregului an.In prezent Stefania Calofir sustine un proiect "pop-retro" si doreste sa prezinte pentru fani si intreg pupblic din Romania piesa "Fericire mea" compusa de George Calofir cel care impreuna cu Stefania cuceresc anumite puncte culuminant din muzica.

Stefania&George Calofir sunt artisti care pot canta live in orice imprejurare ei tind sa aduca o amprenta in piesele lor dar si in coever-uri ceea ce face mai interesanta presatatia lor si acapareaza atentia puplicului.
In Europa proiectul a fost primit cu drag in Italia si Franta, urmand USA –ChicagoIn anul 2011 Stefania Calofir are in derulare un proiect house alaturi de George Calofir Band cu hitul “With another girl”, piesa difuzata la radiourile si televiziunile din tara.
Stefania Calofir una dintre cele mai bune voci din Romania artist complet cu o paleta larga de interpretare o voce calda care isi permite sa interpreteze cele mai grele dar si cele mai frumoase melodii ,de la folclor autentic pana la jazz.
In anul 2012 Stefania Calofir a cucerit tarile Balcanice (Bulgaria, Serbia, Grecia) cu piesa " Paeea Pa" avand sprijinul casei de productie "Diapason records" care s-au ocupat de proiect pe parcursul intregului an.In prezent Stefania Calofir sustine un proiect "pop-retro" si doreste sa prezinte pentru fani si intreg public din Romania piesa "Fericire mea" compusa de George Calofir cel care impreuna cu Stefania cuceresc anumite puncte culuminant din muzica.

Stefania&George Calofir sunt artisti care pot canta live in orice imprejurare ei tind sa aduca o amprenta in piesele lor dar si in coever-uri ceea ce face mai interesanta presatatia lor si acapareaza atentia puplicului.